Dárkový box čajů Camelie La via del Té, 80g

Dárkový box čajů La Via del Té se sítkem.

Netto 80g.

499 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Dárkové balení CAMELIE  obsahuje dvě plechovky čaje se zlatým nerezovým sítkem v dárkové krabičce.

Rozměr balení: 28x11x8,5cm

Složení:

Kate: zelené čaje (Japonsko, Čína), přírodní aroma, květy vřesu, poupata růží, mango.
Gabrielle: zelený čaj (Čína), bílý čaj (Čína), aroma, přírodní aromata, okvětní lístky růží, okvětní lístky slunečnice, papája.


Dárkový box čajů Camelie od La via del Té je ztělesněním elegance a luxusu. Tento exkluzivní set obsahuje dvě exotické směsi čajů, které vás zavedou na cestu plnou chutí a vůní.

První čaj v tomto dárkovém boxu je Kate, směs zelených čajů z Japonska a Číny obohacená přírodním aromatem mango a květy vřesu a poupata růží. Tato osvěžující kombinace chutí je jako jemný vánek v letním dni, který vás okouzlí svou harmonií a exotickou atmosférou.

Druhý čaj, Gabrielle, je směs zeleného čaje z Číny a bílého čaje z Číny s přírodním aromatem papáji, okvětními lístky růže a slunečnice. Tato lahodná kombinace chutí vám přináší bohatý a osvěžující zážitek, který vás pohladí a povzbudí ve stejný okamžik.

Oba tyto čaje jsou baleny ve speciálních plechovkach, které zajišťují uchování jejich čerstvosti a aroma. Dárkový box je elegantně navržen a připraven k okamžitému dárování. Je to ideální dárek pro každou příležitost, od narozenin a Vánoc až po svatby a jubilea.

La via del Té je známá svou vášní a oddaností kvalitě a autentičnosti. Jejich čaje jsou pečlivě vybírány a smíchány tak, aby poskytovaly nezapomenutelný kávový zážitek. S dárkovým boxem čajů Camelie od La via del Té si můžete být jisti, že každý doušek bude cestou do světa exotiky a luxusu.

Detaily produktu
GFB30
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se