Dárkový box čajů La via del Té Firenze, 240g

Dárkový box  čajů La Via del Té , 240g

 Box 28x11x9cm

954 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

   

Krabice 6 ks malých plechovek, celkem netto 240 g.

Složení: 

La leggenda di Boboli : černý čaj (Indie, Srí Lanka), pomerančová kůra, přírodní aroma, pomerančové květy, květy levandule.

Il Segreto dei Medici: bílý čaj, zelený čaj (Čína), aroma, slézové květy, růžová poupata

Santa Maria del Fiore: černý čaj (Čína, Keňa), přírodní aromata, aroma, květy vřesu, okvětní lístky růží, červený rybíz, okvětní lístky slunečnice

Appuntamento sul Ponte Vecchio: zelený čaj Bancha, zelený čaj, aroma, hruška, pupeny růže, jahoda, Okvětní lístky měsíčku lékařského, Květy jasmínu 

Il Mistero della Venere: Černý čaj (Indie, Srí Lanka), přírodní aroma, jablka, mandle, kousky fíků, okvětní lístky růží, aroma, okvětní lístky měsíčku lékařského.

Il Sogno di Michelangelo : polooxidovaný čaj (Čína), rozinky, aroma, piniové oříšky, okvětní lístky chrpy, okvětní lístky slunečnice, okvětní lístky světlice barvířské.

Dárkový box čajů Firenze La via del Té, 6 plechovek.

Firenze je městem umění, kultury a nespoutané krásy. Stejně tak je i každý šálek čaje z kolekce Firenze  La via del Té  , sady 6 druhů čajů v krabici, která vás zavede na cestu plnou chutí a vůní tohoto italského klenotu.

La Leggenda di Boboli je černý čaj z Indie a Srí Lanky s přírodní vůní pomeranče, doplněný o jemné tóny pomerančové kůry a květů levandule a pomerančových květů.

Il Segreto del Medici je zelený čaj z Číny obohacený květy slézu, poupata růží a bílým čajem, který přináší osvěžující chuť a jemné aroma.

Santa Maria del Fiore je směs černého čaje z Číny a Keni s jemnou vůní červeného rybízu a květů vřesu, doplněná okvětními lístky růže a slunečnice.

Appuntamento na Ponte Vecchio je zelený čaj Bancha s vůní hrušky a jahody, který vás zavede na romantickou procházku po mostě Ponte Vecchio s poupata růží a okvětními lístky měsíčku a jasmínu.

Il Mistero della Venere je černý čaj z Indie a Srí Lanky s vůní jablka, mandlí a kousků fíků, který doplňují okvětní lístky růže a měsíčku.

Il Sogno di Michelangelo je polooxidovaný čaj Oolong z Číny s sultánky a piniovými oříšky, který vás provede snovým světem umění s okvětními lístky chrpy, slunečnice a světlice barvířské.

Každá krabice La via del Té  obsahuje šest lahodných čajových směsí, které vám umožní prozkoumat různé chutě a vůně, které nabízí tento kus italského dědictví. Dopřejte si každý šálek a nechte se unést do kouzelného světa Firenze.

Detaily produktu
GFB50
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se