Dárkový box čaj La via del Té Firenze, 40g

Dárkový box  čaje La Via del Té  se sítkem 

Box 19x11x9cm

388 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání(1)
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Dárková krabička Florencie obsahuje 40g. plechovku zeleného čaje Il Segreto Dei Medici a zlatý nerezový infuzér v dárkové krabičce. Il Segreto Dei Medici je rafinovaná a elegantní směs jasmínového zeleného čaje, bílého čaje Silver Pekoe a květin, oslazená vůní čokolády.

Složení: Zelený čaj (Čína), aroma, slézové květy, pupeny růží, Bílý čaj.

Netto 40g.

Dárkový box čaje La via del Té Firenze přináší do vašeho šálku nezapomenutelný zážitek spojený s italskou elegancí a tradicí. Tento exkluzivní set obsahuje vybrané čaje, které vás přenesou do srdce toskánského města Florencie, kde se snoubí historie, kultura a nespoutaná krása.

Jedním z hlavních složek tohoto dárkového boxu je zelený čaj z Číny, který dodává čaji svěžest a lehkost. Zelený čaj je znám svými prospěšnými účinky pro tělo a mysl, a tato směs je ztělesněním jeho jedinečného charakteru. Aroma použité v této směsi je jemné a harmonické, které dokonale doplňuje chuťový profil zeleného čaje.

Další složkou čaje La via del Té Firenze jsou slézové květy a pupeny růží, které dodávají čaji jemné květinové tóny a lehkou sladkost. Tyto přírodní ingredience zvyšují estetickou hodnotu čaje a zvyšují jeho atraktivitu.

Bílý čaj, další složka této exkluzivní směsi, je znám svou jemnou chuťovou profilací a vyváženým charakterem. Jeho přítomnost v této směsi přispívá k její komplexnosti a harmonii, která je charakteristická pro čaje La via del Té.

Dárkový box obsahuje 40g vysoce kvalitních čajů, které jsou baleny ve speciálním obalu, aby se zachovala jejich čerstvost a aroma. Je to ideální dárek pro každého milovníka čaje, který ocení jeho vynikající chuť a exkluzivní charakter.

La via del Té je známá svou vášní a oddaností kvalitě a autentičnosti. Jejich čaje jsou pečlivě vybírány a smíchány tak, aby poskytovaly nezapomenutelný zážitek. S dárkovým boxem čaje La via del Té Firenze si můžete být jisti, že každý doušek bude cestou do srdce toskánské krajiny a jejích nádherných zahrad.

Detaily produktu
GFB35
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se