Hledání na blogu
Nejnovější komentáře
Bez komentáře

12 čajových směsí ZODIAC

Italská značka La Via del Té, uvedla na trh zajímavou kolekci 12 vybraných čajových směsí, sypaných čajů, inspirovaných charaktery osobností, jejich temperamenty a inklinacemi k  jednotlivým znamením Zvěrokruhu. Kolekce se jmenuje ZODIAC, neboli Znamení zvěrokruhu. 

Čajová ochutnávka proběhla nad veškerá naše očekávání. Byli jsme velice příjemně překvapeni pestrým složením čajů pro každé znamení Zodiaku, znamení Zvěrokruhu a bohatou a intenzivní chutí každé směsi.

Níže uvádíme plný popis čajů této řady a jejich složení. Pokud vás neosloví čaj vašeho znamení, věříme, že si v této kolekci najdete svůj oblíbený čaj, nebo pořídíte pěkný a nevšední narozeninový dárek pro své přátele.

ARIES - BERAN

Beran (21. března - 20. dubna) je první znamení zvěrokruhu. Ohnivé znamení spolu se Lvem a Střelcem. Berany charakterizuje síla vůle, impulzivita, iniciativa, odvaha, neúnavná energie. Barva spojená s Beranem je červená. Pro ty, kteří se narodili v tomto znamení a kteří upřednostňují ovocné aroma a jemně kořenitá jídla, je určena tato směs čajů s intenzivní kulatou chutí: černé čaje z Cejlonu a Indie, růžový pepř, zázvor, hruška a květy červené slunečnice s teplou vůní smetany a skořice.

Složeni: Černý čaj Ceylon OP1, černý čaj Indie, aroma, kousky zázvoru, skořice, hrušky, světlice barvířská, růžový pepř.

TAURUS - BÝK 

Býk (21. dubna - 21. května) je znamení Země spolu s Pannou a Kozorohem, kterému vládne Venuše. Narození v Býku milují jídlo a pití intenzivní chuti, jsou smyslní, věrní, bezpeční, hrdí, tvrdohlaví a rozhodní. Pro ně jsme připravili sofistikovanou, plnou směs černého čaje z Cejlonu a Číny, obohacenou nádechem čaje Golden Yunnan. Sladké aroma zralých lesních jahod a broskví z této směsi činí perfektní čaj pro Býky.

Složení: Černý čaj z Cejlonu a Číny, aroma, kousky broskví, poupata růže, okvětní lístky měsíčku.

GEMINI - BLÍŽENCI

Blíženci (22. května - 21. června) je znamení, kterému vládne planeta Merkur, vzdušné znamení spolu s Váhami a Vodnářem. Blíženec je zvědavý, multi talentovaný, myslitel, mluvný, společenský, různých zájmů a miluje rozmanitost. Lidé s dobrodružnou povahou ve znamení Blíženců, mají rádi letní ovoce, svěží a lehkou směs zelených čajů a jasmínu, obohacenou kousky limetky, třešní a manga. Tento čaj je ideální pro stimulaci jejich mysli, občas neklidnosti.

Složení: Čínské zelené čaje, kousky manga, pomerančová kůra, aroma, chrpa, květy jasmínu.

CANCER - RAK

RAK (22. června - 22. července) je vodní znamení, spolu se Štírem a Rybami a je ovládané Měsícem. Raci jsou empatičtí, citliví, romantičtí, hledající bezpečí a soukromí, mateřské i domácí. Pro ně je určena tato vyvážená a uklidňující směs zeleného čaje a bílého čaje Silver Needles s intenzivním aroma broskví a meruněk, oblíbeného letního ovoce.

Složení: Čínské zelené čaje, aroma, kousky ananasu, bílý čaj, poupata růží, okvětní lístky chrpy.

LEO - LEV

Leo (23. července - 22. srpna) je ohnivé sluneční znamení spolu s Beranem a Střelcem, ovládané Sluncem. Ti, kteří se narodili pod tímto znakem, mají kouzlo, štědrost ducha a organizační schopnosti, které je často vedou k tomu, aby se stali přirozenými vůdci. Pro tyto lidi, jejichž chuťové pohárky jsou zasaženy silnými ohnivou nebo bohatou exkluzivní chutí, je určena směs černých čajů s plným tělem, růží, citrusů a malin, perfektní pro nezapomenutelné zážitky při pití tohoto čaje.

Složení: Čínské černé čaje, černý čaj z Indie, aroma, citronová kůra, pomerančové květy, kousky malin, okvětní lístky růží

VIRGO - PANNA

Panna (23. srpna - 22. září) je znamení Země, charakterizované horlivým duchem zkoumání, přesnosti a poznávání cílů. Pro ty, kteří se narodili v tomto znamení, přirozeně elegantní a dynamické, ale ukotvené ve skutečnosti a v každodenním životě, je určena tato čajová směs : zelené čaje Gunpowder a Lung Ching (Dračí studna)  se snoubí s okvětními lístky růže, svěžestí zeleného jablka a příchutí citrusů a fíků.

Složení: Čínské zelené čaje, aroma , poupata rúže, slunečnicové okvětní  lístky, květy slézu.

LIBRA – VÁHY

Váhy (23. září - 23. října) jsou vzdušným znamením, kterému vládne Venuše. Lidé narození v tomto znamení jsou kreativní, umělecké a  optimistické povahy a mají přirozený smysl pro krásu. Perfektní čajová směs by měla uspokojit jejich sklon k rovnováze a také jejich laskavost pro lehká, elegantní jídla a nápoje. Pro Váhy jsme proto vytvořili tuto rafinovanou směs Darjeelingu a  dalších čínských černých čajů s příchutí zralých plodů a květinovým nádechem orchideje a růže.

Složení:  Darjeeling indický černý čaj, černý čaj, příchutě, kousky broskví, okvětní lístky růží, růžový pepř, chrpa.

SCORPIO – ŠTÍR

Štír (24 Října- 22 Listopadu) je  znamení vody, ovládané planetou Mars. Lidé narození v tomto znamení bojují za to, čemu věří; jsou vášniví, extrovertní a zuřivě nezávislí. Pro ně, přirozeně smyslné a opravdové milovníky jídla, kteří upřednostňují intenzivní, silné až extrémní chutě, jsme připravili plnou aromatickou směs černých čajů, obohacenou o intenzivní a sladké tóny vanilky a čokolády.

Složení: Čínský černý čaj, černé čaje, kousky papáje, vřesové květy, okvětní lístky růže, okvětní lístky měsíčku.

SAGITTARIUS - STŘELEC

Střelec (23. listopadu - 21. prosince), je ohnivé znamení, ovládané planetou Jupiter. Střelci jsou plně sebevědomí, optimističtí a velmi upřímní s „hlavou v oblacích“, filozofové a idealisté, milovníci dobrodružství a přirozeně zvědaví. Tato směs černých čajů z Cejlonu, Číny a Afriky, obohacená ovocnými kousky, okvětními lístky, jahodami a citronem, je ideální pro uspokojení svůdného a bujného Střelce, přitahovaného exotickými potravinami a přírodně sladkým.

Složení : Černý čaj Ceylon, černé čaje z Indie , aroma, poupata rúže, jasmínové květy, okvětní lístky chrpy.

CAPRICORNUS - KOZOROH

Kozoroh (22. prosince - 20. ledna), desáté znamení zvěrokruhu, kterému vládne planeta Saturn a je  spojeno s elementem Země. Kozorozi jsou loajální, trpěliví a odpovědní. Pro ně, kteří jsou někdy introvertní a rezervovaní, je určena tato vonná směs, schopna uspokojit svým sklonem k jednoduchosti a přesto rafinovanosti svým složením: polo fermentovaný čaj Oolong, obohacený okvětními lístky měsíčku a slézu. Jemná, téměř smetanová příchuť dělá tento čaj dokonalým pro sladkou, relaxační přestávku tvrdě pracujícího Kozoroha.

Složení: Čínský čaj Oolong, aroma, květy měsíčku a slézu.

AQUARIUS - VODNÁŘ

Vodnář (21. ledna - 20. února). Toto znamení ovládají planety Uran a Saturn. Ti, kteří se narodili v tomto znamení, jsou často vizionáři, rebelové a nesobečtí. Pro tyto intelektuální a rafinované lidi, kteří pravděpodobně nepřijmou konvenční způsoby a konvenční řešení, je určena tato vonná směs tvořená japonskými zelenými čaji, papájou, chrpou a mošusovou růží s jemnou a fascinující vůní citrusů a vanilky.

Složení: Čínské zelené čaje, japonské zelené čaje, papája, aroma, okvětní lístky mošusové růže, okvětní lístky chrpy.

PISCES – RYBY

Ryby (21. února - 20. března), tomuto vodnímu znamení vládnou planety Jupiter a Neptun. Ryby jsou romantické, snílkové, nadané v čemkoliv kreativním, od designu po hudbu, citlivé a někdy melancholické. Ryby preferují elegantní, labužnické jídlo a pití. La Via del Tè pro ně vymyslela vyváženou směs zelených čajů, obohacenou o vzácný jarní čaj Pi Lo Chun, okvětní lístky růží, lesní jahody a květinové příchutě.

Složení: Čínské zelené čaje, aroma, kousky jahod, okvětní lístky červené růže

Zanechat komentář
zanechte odpověď
Chcete-li přidat komentář, přihlaste se.

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se