Coffee funnel MOTTA 60mm

nerez

259 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

MOTTA funnel , originál  5200/60 

Nádoba pro porfafilter kávovaru

vyrobeno z nerezové oceli
celková výška 58 mm
vnější ø max 73 mm
dorazový kroužek ø 55,5 mm do 58,5 mm


Motta Funnel model 5200/60 je špičková nádoba pro pour-over kávovary, která se vyznačuje kombinací elegantního designu, kvalitních materiálů a praktických funkcí, jež umožňují maximální komfort a přesnost při přípravě kávy. Tato nerezová nádoba je základním vybavením každého milovníka speciality kávy, který si cení perfektních výsledků a precizního zpracování.

Vyrobena z odolné nerezové oceli, Motta Funnel je zárukou dlouhé životnosti a bezchybného výkonu. Tento materiál je známý svou odolností vůči korozi a mechanickému opotřebení, což zajišťuje, že nádoba zůstane ve skvělém stavu i po dlouhodobém používání. Navíc nerezová ocel neovlivňuje chuť kávy, což je důležité pro zachování autentičnosti a čistoty každé šálku.

S celkovou výškou 58 mm a maximálním vnějším průměrem 73 mm se Motta Funnel perfektně hodí do různých typů pour-over kávovarů. Jeho dorazový kroužek s průměrem od 55,5 mm do 58,5 mm zajišťuje bezpečné a pevné uložení na většině standardních kávovarů, což minimalizuje riziko úniku kávového prášku a zajišťuje konzistentní extrakci a vynikající výsledky.

Jedna z klíčových funkcí Motta Funnel je jeho schopnost chránit pracovní prostředí před nežádoucím kávovým prachem. Díky pečlivě navržené konstrukci a dorazovému kroužku je minimalizováno rozptýlení kávového prášku při používání, což přispívá k čistotě a udržení kávové stanice čisté a přehledné.

Není pochyb o tom, že Motta Funnel model 5200/60 je nepostradatelným doplňkem pro každého, kdo se zabývá přípravou speciality kávy pomocí pour-over metody. Jeho spojení vynikajícího designu, prvotřídních materiálů a praktických funkcí ho činí ideálním nástrojem pro každodenní použití, který ocení každý vášnivý milovník kvalitní kávy.

Detaily produktu
K 1165319/ 9V520060
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se