Sada nalepovacích teploměru na hlavu kávovaru E61 nebo Pavoni

teploměr na hlavu kávovaru E61 nebo Pavoni.

285 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Tagy:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Sada nalepovacích teploměru na hlavu kávovaru E61 nebo Pavoni.
DVA proužky o rozměru 43x11 mm
1. proužek : 60ºC - 90ºC, 
2. proužek 90ºC - 120ºC
Vhodné pro kávovary s hlavou typu E61
a Pavoni Europiccola.
Proužek se zbarví do zelena. 
Made in United Kingdom.
Sada nalepovacích teploměrů na hlavu kávovaru E61 nebo Pavoni je praktickým doplňkem pro každého milovníka kávy, který si chce zajistit optimální teplotu pro extrakci své oblíbené kávy. Tyto teploměry jsou navrženy tak, aby snadno a přesně monitorovaly teplotu na hlavě kávovaru. Tím umožnily uživatelům dosáhnout konzistentních výsledků a vynikající chuti  kávy.

Hlavní funkcí těchto nalepovacích teploměrů je monitorování teploty v hlavě kávovaru, což je klíčový faktor pro dosažení optimální extrakce kávy. Sada obsahuje dva proužky o rozměru 43x11 mm, z nichž každý zobrazuje specifický teplotní rozsah. První proužek má rozsah od 60°C do 90°C, zatímco druhý proužek pokrývá rozsah od 90°C do 120°C. To umožňuje uživatelům monitorovat teplotu v širokém rozmezí a zajistit, že jejich káva bude extrahována přesně podle jejich preferencí.

Jedinečnou vlastností těchto teploměrů je jejich barevný systém zobrazení teploty. Proužek se postupně zbarvuje do zelené barvy, jakmile dosáhne určité teploty. To poskytuje uživatelům snadnou vizuální indikaci, kdy je kávovar připraven k extrakci. Tato vizuální signalizace je velmi užitečná pro uživatele, kteří chtějí dosáhnout konzistentních výsledků při přípravě kávy.

Tato sada nalepovacích teploměrů je speciálně navržena pro kávovary s hlavou typu E61, které jsou známé svou spolehlivostí a schopností produkovat vynikající kávu. Kromě toho jsou tyto teploměry kompatibilní i s kávovary Pavoni Europiccola. To znamená, že majitelé těchto zařízení mohou využívat všechny výhody této praktické sady.

Výroba těchto teploměrů probíhá ve Spojeném království, což zaručuje jejich vysokou kvalitu a spolehlivost. Made in United Kingdom je zárukou precizního zpracování a pečlivého výběru materiálů, což zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivý výkon těchto teploměrů.

Celkově lze říci, že sada nalepovacích teploměrů na hlavu kávovaru E61 nebo Pavoni představuje užitečný doplněk pro každého milovníka kávy, který si chce zajistit optimální teplotu pro přípravu své oblíbené kávy. S jejich přesným monitorováním teploty a jednoduchým použitím představují tyto teploměry ideální volbu pro každý kávovar.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojů), které nezpůsobí zhoršení kvality výrobku, za účelem zlepšení jeho vlastností.

Detaily produktu
1394016
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se