Baristický kufřík [JoeFrex] s výbavou

3 848 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Baristický kufřík [JoeFrex] s výbavou . Celkové rozměry: 50x34x15 cm.

Výbava:

- Konvička na mléko 90ml.
- Konvička na mléko 350ml.
- Konvička na mléko 590ml.
- Konvička na mléko 950ml.
- Tamper s dřevěnou rukojetí prům. 58 mm.
- Teploměr na mléko
- Cupping lžíce
- Štětec na čistění filtrů od kávy - velký (š 40mm)
- Štětec základní černý na čištění hlav
- Kartáč prům.12 mm na čištění otvoru páky
- Digitální váha do 600g s rozlišením 0,1g
- Latte Art lahvička
- Skleněná odměrka se stupnicí
- Pěchovací silikonová podložka L (15 x 20 x 4,5 cm).

Design příslušenství kufříku se může lišit.


Baristický kufřík s výbavou od[JoeFrex] představuje nepostradatelný průvodce pro každého vášnivého milovníka kávy, ať už jste začínající domácí barista nebo zkušený profesionál ve světě kávy. Tento kufřík je vyvinut s ohledem na praktičnost, kvalitu a funkčnost, aby splňoval potřeby a očekávání každého uživatele.

Jeho design je elegantní a sofistikovaný, což z něj činí nejen užitečný nástroj, ale také stylový doplněk do každé kavárny či domácnosti. Kufřík je vyroben z kvalitních materiálů, které zajišťují odolnost a dlouhou životnost. Jeho robustní konstrukce chrání obsah před poškozením a nepříznivými vnějšími vlivy, což je zvláště důležité při cestování nebo přenášení mezi místy.

Vnitřní prostor kufříku je promyšleně uspořádán tak, aby poskytoval dostatek místa pro vaši kávovou výbavu a příslušenství. Najdete zde speciální kapsy a oddíly pro uložení váhy, temperu, nádob na mléko, podložky a dalšího vybavení. Tento systém organizace usnadňuje udržování vaší výbavy v pořádku a umožňuje snadný přístup k potřebným položkám.

Baristický kufřík je vybaven také ergonomickou rukojetí, která zajišťuje pohodlné a bezpečné přenášení i při plném zatížení. Jeho kompaktní rozměry a lehká konstrukce usnadňují manipulaci a umožňují snadné přenášení kamkoliv jdete.

JoeFrex je renomovanou značkou, která je známá pro své vysoké standardy kvality a spolehlivosti. Baristický kufřík s výbavou není výjimkou – každý detail je pečlivě navržen a vyroben tak, aby splňoval nejnáročnější požadavky uživatelů.

Celkově lze říci, že [JoeFrex] baristický kufřík s výbavou je investicí do kvalitního a praktického doplňku pro každého, kdo si váží skvělé kávy a chce mít svou výbavu vždy při ruce, pečlivě chráněnou a dobře organizovanou.

www.joefrex.de

Detaily produktu
xbcv
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se