Kartáček na čištění parní trysky ø 6/290mm

ø 6 mm

139 Kč (s DPH)
Expedujeme ihned
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Kartáček na čištění parní trysky kávovaru, ø  6 mm. Tímto nástrojem dokonale odstraníte veškeré zbytky nánosů mléka uvnitř trysky na šlehání mléka. Vhodný také na čištění nalévací hubičky malých porcelánových čajových konviček.


Kartáček na čištění parní trysky kávovaru je nenahraditelným pomocníkem pro udržování vašeho kávovaru v optimálním stavu. S délkou 290 mm a průměrem 6 mm se jedná o precizně navržený nástroj, který umožňuje důkladné čištění i těch nejmenších a nejpřístupnějších míst parní trysky. Jeho konstrukce je pevná a odolná, což zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivé výsledky.

Kartáček je vyroben z kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči teplotě a chemikáliím používaným při čištění kávovaru. Jeho štětiny jsou dostatečně tuhé, aby účinně odstranily usazeniny a zbytky kávového oleje, zatímco zároveň šetrně zacházejí s povrchem parní trysky, aby nedošlo k jeho poškození.

Díky ergonomickému designu je tento kartáček snadno ovladatelný a umožňuje přesné čištění bez namáhání. Jeho dlouhá rukojeť poskytuje pohodlný úchop a umožňuje dosáhnout i do těch nejtěžce přístupných míst v kávovaru. Navíc je kartáček lehký a kompaktní, což usnadňuje jeho skladování a manipulaci.

Při použití kartáčku na čištění parní trysky kávovaru je doporučeno postupovat dle návodů výrobce kávovaru a používat vhodné čisticí prostředky. Obvykle se kartáček používá společně s teplou vodou a prostředkem Puly Milk pro odstranění usazenin. Po každém použití je důležité kartáček důkladně opláchnout a nechat ho dobře uschnout, aby se předešlo riziku vzniku plísní či bakterií.

Díky pravidelnému používání kartáčku na čištění parní trysky kávovaru můžete zajistit, že váš kávovar bude vždy připraven poskytnout vám lahodnou a čerstvou kávu bez nežádoucích příměsí nebo pachu. Je to jednoduchý, ale zásadní krok k udržení optimálního výkonu a životnosti vašeho oblíbeného zařízení pro přípravu kávy.

Detaily produktu
P 9V976
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se