Sada baristických ručníků 4ks [Joe Frex]

4ks, mikrovlákno

199 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Sada 4ks baristických ručníků [Joe Frex]

1 utěrka z mikrovlákna hnědá 60 x 40 cm s očkem a karabinkou

2 utěrky z mikrovlákna, modré, 25 x 25 cm

1 utěrka z mikrovlákna béžová 40 x 40 cm

Lze prát do 60° bez aviváže

Nedávejte do sušičky.


Sada čtyř baristických ručníků je nezbytným doplňkem pro každého profesionálního baristu nebo milovníka kávy, který si váží čistoty a precizní péče při přípravě svých oblíbených kávových nápojů. Tato sada nabízí širokou škálu ručníků vyrobených z mikrovlákna, které jsou navrženy tak, aby splňovaly vysoké nároky na kvalitu, výkon a trvanlivost.

První ručník v této sadě je utěrka z mikrovlákna v elegantní hnědé barvě. S rozměry 60 x 40 cm poskytuje dostatečně velkou plochu pro účinné a rychlé vysoušení povrchů, ať už jde o kávové filtry, nádoby nebo pracovní plochy. Tento ručník je vybaven očkem a karabinkou, což umožňuje snadné uchycení k praktickému místu, jako je například kávová stanice nebo stojan. Tato funkce je užitečná pro organizaci pracovního prostoru a minimalizaci ztráty nebo znehodnocení ručníku.

Dvě následující utěrky jsou modré barvy a mají rozměry 25 x 25 cm. Tyto menší utěrky jsou ideální pro důkladné a precizní úklid drobných ploch nebo předmětů, jako jsou kávové dávkovače, pistole na páru nebo dřezové mísy. Jejich kompaktní velikost a vysoká savost zajišťují rychlé a efektivní vysušení bez zanechání vodních stop nebo vláken.

Poslední ručník v sadě je béžové barvy a má rozměry 40 x 40 cm. Tento středně velký ručník je ideální pro všeobecné úklidové práce a vysušení větších ploch, jako jsou pracovní stoly, přípravné pulty nebo části kávového automatu. Jeho univerzální rozměry a vysoká absorpční schopnost z něj činí všestranný nástroj pro každodenní použití v kavárnách, kávových domech nebo dokonce i domácnostech.

Všechny ručníky v této sadě jsou vyrobeny z mikrovlákna, což je materiál známý svou mimořádnou savostí, odolností a schopností rychlého schnutí. Tato vlastnost umožňuje snadné a efektivní čištění a sušení bez potřeby použití aviváže. Ručníky lze prát v pračce až do teploty 60 °C, což zajišťuje hygienické čištění a odstraňování bakterií a nečistot.

Je však důležité poznamenat, že ručníky by neměly být vystaveny sušičce, aby se předešlo možnému poškození mikrovlákenného materiálu. Dodržováním těchto doporučení udržíte vaše baristické ručníky v perfektním stavu a prodloužíte jejich životnost, což vám zajistí spolehlivou a efektivní péči při každém kávovém přípravě.

Detaily produktu
B04 bls
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se